Přeskočit na obsah

Řecko nás baví: Český projekt, který spojuje lásku k Řecku s podporou dobrých věcí

Mnozí z nás touží po kousku Řecka ve našem každodenním životě. Pro pana Zdeňka, vášnivého cestovatele a milovníka řecké kultury, se tato touha stala impulzem k založení projektu, který nejen přináší kvalitní řecké produkty do České republiky, ale jeho blog také slouží jako průvodce pro všechny, kteří chtějí Řecko lépe poznat.

Po letech cestování po pevnině a řeckých ostrovech, jako jsou například Korfu, Lefkáda, Kréta, Santorini nebo Karpathos, se pan Zdeněk rozhodl podělit se o své zkušenosti a zážitky s ostatními. Založil webovou stránku – Řecko nás baví, která rychle získala popularitu mezi milovníky Řecka. Na stránce naleznete vše od receptů až po tipy na cestování, doporučení na místa, která stojí za návštěvu, a praktické rady pro turisty. Zkrátka vše, co potřebujete znát při vaší cestě do Řecka.

S rostoucí popularitou webu se zrodila myšlenka dovážet kvalitní řecké produkty do Česka. Nyní mohou čeští zákazníci zakoupit olivový olej, med, bylinky, víno a další delikatesy, které jsou pečlivě vybírány přímo od malých řeckých výrobců. Tyto produkty zaručují vysokou kvalitu a autentický zážitek.

Jedním z cílů projektu je podpora různých projektů působících v Řecku. Při každé objednávce mají zákazníci možnost přispět libovolnou částkou na podporu projektů, jako jsou naše Tlapky z Korfu nebo ARIEL záchranná stanice Delta Kalochori – Thessaloniki, kteří se také starají o nemocná a zraněná zvířata. Dalším skvělým projektem je ZaCleanthos. Tento projekt zahrnuje práci dobrovolníků, kteří uklízí odpadky na řeckém ostrově Zakynthos, a tím výrazně přispívají k udržování čistého a zdravého životního prostředí.

Projekt Řecko nás baví je důkazem toho, že láska k cestování a řecké kultuře může vést k něčemu mnohem většímu. Tímto bychom vám chtěli moc poděkovat za vaši podporu. Díky vašim nákupům a podpoře nejenže přinášíte kousek Řecka do Česka, ale také aktivně pomáháte těm, kteří to nejvíce potřebují.

Naše největší poděkování patří panu Zdeňkovi, jehož zájem o pomoc našim pejskům a kočičkám je pro nás velmi důležitý. V tomto roce nám již několikrát poskytl finanční podporu, za kterou mu jsme velmi vděční. Mnozí z vás ví, jak finančně náročně je starat se o tolik našich chlupáčů. Pokud i vy chcete podpořit naši činnost, a přitom si pochutnat na kvalitních řeckých delikatesách, velmi rádi vám doporučíme návštěvu e-shopu www.shop.reckonasbavi.cz. Zde najdete široký výběr autentických řeckých produktů, které si můžete objednat a vychutnat.

Náš osobní tip, určitě nevynechejte olivový olej, který je v Řecku vysoce kvalitní a prvotřídní. Kromě toho tam najdete vše, co potřebujete k přípravě pravého řeckého frappé, které se rychle stane vaší oblíbenou závislostí!

www.reckonasbavi.cz
www.shop.reckonasbavi.cz